Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Flera barn står runt en artist och tittar på ett magitrick, de ler
Bild
Flera barn står runt en artist och tittar på ett magitrick, de ler

Sprid glädje med din gåva

När du skänker en gåva ser du till att barn i utsatthet får skratta.

Med ditt stöd ser du till att barn i krig och katastrofer kan finna livsglädje, hopp och framtidsdrömmar. Clowner utan Gränser arbetar med barn i Sverige och i världens krigs- och katastrofdrabbade områden. Andra organisationer räddar liv, vi fyller människors liv med mening.

Stötta med en swish!

Din gåva förvandlas till skratt, hopp och drömmar hos barn i utsatthet.

Du kan också swisha valfritt belopp till nummer 90 00 209.

Bild
Ett barn ansluter till clownernas föreställning och kör en osynlig bil

Bli månadsgivare – Din hjälp får en långsiktig påverkan

Som månadsgivare i Clowner utan Gränser bidrar du till verklig förändring genom att ge barn som lever i utsatthet hopp om framtiden. Tack vare dig kan vi säkerställa en långsiktig hållbarhet i vårt arbete, göra akutinsatser och skapa en mer fredlig värld.

Signera med Mobilt BankID, E-legitimation eller få en autogiroblankett hemskickad.

Är du redan månadsgivare men vill höja ditt belopp? Höj ditt månadsbelopp
Bild
Artist och barn
Bild
Bild på gåvokort

Hyllningsgåva – Ge bort ett kort som gör stor skillnad

I samband med dop, födelsedag, bröllop eller annan glad högtid, vad är finare än att ge bort en gåva fylld av hopp? Skänk ditt bidrag här och få tillbaka ett fint kort att ge vidare till den som ska hyllas. Då är du samtidigt med och ger barn i utsatthet hopp om framtiden.

Gör din beställning via länken och få kortet att ladda ner direkt för att skicka vidare. Du kan också få gåvokortet hemskickat via post.

Mellan 19 juli och 5 augusti är Clowner utan Gränsers kansli stängt och inga postala gåvokort kommer skickas ut. Digitala gåvokort går att köpa precis som vanligt.

Bild
artist och liten bebis
Bild
Bild på gåvokort

Minnesgåva – Hedra någon och ge barn i utsatthet hopp

Hedra någon som betytt mycket för dig genom att skänka en minnesgåva. Du får ett minnesblad till begravningen med din personliga hälsning samtidigt som dina gåva går direkt till att sprida glädje till barn runt om i världen. Välj att få minnesbladet direkt som en PDF eller att vi ska skicka det via post till begravningsbyrå eller anhörig.

Mellan 19 juli och 5 augusti är Clowner utan Gränsers kansli stängt och inga postala gåvokort kommer skickas ut. Digitala gåvokort går att köpa precis som vanligt.

Företagsgåvor
Bild
ballong

Lilla paketet

När ert företag skänker en gåva på 10.000 kr till Clowner utan Gränser får ni ett diplom tillbaka att dela med er personal och sätta upp på er arbetsplats. Diplomet kan ni både få digitalt och postalt. Er gåva förvandlar vi till skratt och hopp och tar till världens mest utsatta barn.

Bild
test

Mellanpaketet

När ert företag skänker en gåva på 20.000 kr till Clowner utan Gränser får ni ett digitalt paket tillbaka för att berätta om gåvan ni skänkt och hur den är med och bidrar till en bättre värld. I paketet ingår ett diplom, samt foto och text att exempelvis posta på er hemsida, i sociala medier och dela med anställda. Er gåva förvandlar vi till skratt och hopp och tar till världens mest utsatta barn.

Bild
artist och liten bebis

Stora paketet

När ert företag skänker en gåva på 50.000 kr eller mer till Clowner utan Gränser skräddarsyr vi tillsammans en plan för vad ert företag får tillbaka utifrån era önskemål och behov. Er gåva förvandlar vi till skratt och hopp och tar till världens mest utsatta barn.

För mer information och beställning
givarservice@clownerutangranser.se

Andra sätt att ge en gåva
Bild
Ett skrattande barn med clownnäsa på

Starta en egen insamling

Bröllop, dop, födelsedag, skolprojekt eller bara ett stort hjärta. Oavsett vilket så kan du starta en egen insamling för att sprida mer skratt och hopp i världen. Ett smidigt sätt är att starta en egen insamling via Facebook men vi kan också bistå dig med kampanjsida och QR-kod.

Läs mer här.

Bild
Skrattande barn under en föreställning

Värdepapper och aktiegåvor

Privatpersoner och ägare av fåmansbolag kan skänka aktieutdelning, värdepapper och bolagsvinster skattefritt till Clowner utan Gränser. Då är du med och bidrar till att fler barn får fyllas av skratt och framtidstro. 

Vad gåvan innebär och hur du går tillväga.

Bild
En artist och barn går hand i hand

Testamente

Genom att skriva in Clowner utan Gränser i ditt testamente bidrar du till att fler barn får möjlighet att hitta tillbaka till en barndom fylld av lek, skratt och drömmar om framtiden.

Hur ditt arv kan bidra och hur du går tillväga

Clowner utan gränser roterande text