Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Föreställning i Nigeria

Företagsgåvor

Vill ert företag vara med och se till att barn i utsatthet får skratta, leka och känna hopp om framtiden igen? Just det är ni med och bidrar till när ni skänker en gåva till Clowner utan Gränser.

Lilla paketet

Om ert företag skänker en gåva för minimum 10 000 kr till Clowner utan Gränser får ni ett fint kort tillbaka att ge till er personal med information om bidraget. Kortet kan ni antingen få digitalt eller som tryckfil. Er gåva förvandlar vi till skratt och hopp och tar till världens mest utsatta barn, på så vis sprider ni glädje i dubbel bemärkelse, både till barn och personal.

Mellanpaketet

Om ert företag skänker en gåva för minimum 20 000 kr till Clowner utan Gränser får ni ett digitalt paket tillbaka för att berätta om er gåva. I det digitala paketet ingår ett kort att ge till anställda, diplom samt foto och text för hemsida och sociala medier. Er gåva förvandlar vi till skratt och hopp och tar till världens mest utsatta barn.

Stora paketet

Om ert företag skänker en gåva för minimum 50 000 kr till Clowner utan Gränser skräddarsyr vi en lösning för vad ert företag får tillbaka utifrån era önskemål och behov. Er gåva förvandlar vi till skratt och hopp och tar till världens mest utsatta barn. 

För mer information och frågor kontakta givarservice@clownerutangranser.se

Clowner utan gränser roterande text